Certificeringen

Kapteijns BV werkt veilig met VCA

Onze werkzaamheden zijn vaak risicovol. Veilig en gezond werken staat voor ons voorop, vandaar dat wij hier structureel in investeren en VCA-gecertificeerd zijn. VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met ons VCA-certificaat hebben wij een sterke basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

BRL SVMS-007: Slopen is een vak

Onzorgvuldig of ondeskundig handelen kan leiden tot ongevallen en grote schade. Deskundig slopen vereist meer dan specifiek materieel. Ervaring en kennis van zaken en naleven van de regelgeving is minstens zo belangrijk. Kapteijns BV werkt volgens de Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007) die kwaliteit en deskundigheid waarborgt.

Erkend Leerbedrijf

Het goed opleiden van jonge mensen voor ons vak vinden wij belangrijk. Kapteijns BV is dan ook Erkend leerbedrijf en daar zijn we trots op!

Code 95

Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs, die achter een voertuigcategorie is geplaatst. Deze code is verplicht voor het besturen van een voertuig waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken. Dit is geregeld in de Richtlijn vakbekwaamheid.

Uiteraard zijn onze chauffeurs in het bezit van Code 95. Onze chauffeurs hebben de code gekregen door het behalen van de basiskwalificatie. De code is vijf jaar geldig en verlengen we altijd door het volgen van nascholing.

Diploma beroepsgoederenvervoer

De persoon die leiding geeft aan de transportwerkzaamheden dient vakbekwaam te zijn. Deze vakbekwaamheid wordt aangegeven door het erkende diploma ondernemer beroepsgoederenvervoer over de autoweg. Onderdelen van dit diploma zijn bedrijfsmanagement, calculatie, financieel management, personeelsmanagement en wegvervoer goederen. Het diploma beroepsgoederenvervoer is een een betrouwbare basis. Wij zijn in het bezit van dit diploma.