Bij Kapteijns BV verrichten wij diverse sloop-, grond-, straat- en rioolwerken. Wij zijn een informele organisatie met circa 24 medewerkers, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Door onze kleinschaligheid kunnen wij ons onderscheiden van de grote bedrijven. Wij werken veelal regionaal.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Grondwerker Kabels en Leidingen.

Functieomschrijving/ werkzaamheden
Als grondwerker verricht je alle voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf; grond-, sloop-, straat- en rioolwerkzaamheden, waarbij de nadruk ligt op het aanleggen van kabels en leidingen. Binnen ons team is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en een flexibele instelling hebt. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Het goed en plezierig om kunnen gaan met mensen vinden wij van groot belang.

Wij vragen:

  • Ervaring met bovengenoemde werkzaamheden
  • Bezit van (basis) VCA
  • Bezit van B rijbewijs, rijbewijs E is een pré.
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit

Ervaring is een pré. Heb je geen ervaring met bovengenoemde werkzaamheden, maar heb je wél de motivatie en interesse om het vak te leren? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wij bieden:

  • Een goed salaris
  • Een leuke, afwisselende functie
  • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Spreekt bovenstaand je aan en wil je onze nieuwe collega worden? Dan zien wij je sollicitatie (motivatie en CV) graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar raymond@kapteijnsbv.nl of per post versturen naar Kapteijns BV, t.a.v. Raymond Kapteijns, Mgr. Hermuslaan 70, 5271 RK Sint-Michielsgestel.

Meer informatie
Heb je vragen over deze functie of wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Raymond Kapteijns (073 551 41 34).

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!