Sloopwerken

Kapteijns BV verzorgt al je sloopwerken, of het nu gaat om een totaalsloop, precisiesloop of renovatiesloop. Wij voeren al het sloopwerk met kennis en kunde uit waarbij we altijd oog voor het milieu hebben.

Deskundig slopen vereist meer dan specifiek materieel. Ervaring en kennis van zaken en naleven van de regelgeving is minstens zo belangrijk. Wij werken volgens de Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007) die kwaliteit en deskundigheid waarborgt. Meer informatie over deze certificering vind je hier.

Als sloopbedrijf beschikken wij uiteraard over de juiste sloopmachines en gereedschappen waarmee we ons werk vakkundig uit voeren. Onze gekwalificeerde collega’s worden continu bijgeschoold over de nieuwste sloop- en demontagetechnieken. Wij kunnen in praktisch alle omstandigheden en op alle locaties het sloopwerk volledig naar tevredenheid uitvoeren.

Bij ieder sloopwerk hebben wij nauw contact met de opdrachtgever. We zorgen ervoor dat we precies weten wat je wensen, zodat we alle alle mogelijkheden met je kunnen bekijken. Hierbij kun je denken aan het gebruiken van stof- en lawaaibeperkende middelen, zodat de omgeving zo min mogelijk hinder ondervindt van de sloop. Wat je wensen ook zijn, wij hebben een passende oplossing.

Benieuwd naar onze sloopprojecten? Hier vind je een greep uit onze reeds uitgevoerde opdrachten.

Sloopbedrijf Kapteijns BV - Brabant

Renovatiesloop

Inpandige renovatiesloop

Kapteijns BV is jouw specialist voor inpandige renovatiesloop. Onze ervaren vakmensen dragen zorg voor jouw eigendommen. Daarbij werken wij zowel met machinale- als handgereedschappen. Zo kunnen we met de grootste precisie te werk gaan en zijn we in staat om alles wat intact moet blijven optimaal te beschermen.

Strippen van gebouwen

Ook wanneer je een gebouw compleet gestript wilt hebben is Kapteijns BV de vakspecialist die je zoekt. Wij ontmantelen zorgvuldig het dragende gedeelte van gebouwen en installaties. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor het verwijderen van binnenwanden, het bikken van wand- en vloertegelwerk, het verwijderen van vloerbedekking en het slopen van plafonds.

Tijdens de renovatie het pand blijven gebruiken

Wanneer het gaat om mens en milieu handelen wij zeer zorgvuldig. Wij nemen in het geval van renovatiesloop dan ook de nodige voorzorgsmaatregelen. Zeker wanneer je tijdens de renovatiesloopwerkzaamheden het pand nog steeds wilt blijven gebruiken. Belangrijk is om dan de overlast tot een minimum te beperken. Wij werken dan met stof- en lawaaibeperkende middelen en we zorgen voor een volledige afscherming van het te slopen object.

Precisiesloop

Soms moet een pand gesloopt worden dat aan een ander pand vast zit of zeer dicht tegen een ander pand aan staat. In dit soort gevallen is precisiesloop vereist. Bij Kapteijns BV kun je terecht voor dit vakmanschap. Wij slopen panden met de grootste zorgvuldigheid en de juiste machines. Hierdoor zijn we in staat om precies te slopen wat er gesloopt moet worden. Een precisiesloop door Kapteijns BV zorgt er dus voor dat aanliggende en/of aangrenzende panden in perfecte conditie blijven.

Totaalsloop

Wil je een kantoorpand, schoolgebouw of woning in zijn geheel slopen? Dan hebben we het over totaalsloop. Tijdens een totaalsloop slopen we alle bruikbare en niet bruikbare materialen en onderdelen met beleid en verwijderen we ze op verantwoordelijke van de locatie. We maken gebruik van moderne technieken en machines zodat lawaai, stof en trillingen tot een minimum beperkt worden. Milieu en gezondheid worden hierdoor gespaard. Bovendien zorgt het op locatie sorteren van sloopafval ervoor dat de kostenpost voor afvoer- en stort aanzienlijk gunstiger wordt. Je totaalsloop is bij ons in goede handen.

Milieu

Afvalverwerking

Bij onze werkzaamheden komen er vaak veel afvalstoffen vrij. Onze kracht is om hier zorgvuldig mee om te gaan. Daarom verzorgen wij de volledige sortering en milieuvriendelijke verwerking van het afval. Zo zorgen wij er voor dat jij nergens omkijken naar hebt.

Geluid en trillingen

Wanneer sloop- en/of grondwerken plaatsvinden in de buurt van woningen of kantoorpanden, kunnen geluid en trillingen voortkomend uit de werkzaamheden enige overlast veroorzaken. Kapteijns BV werkt in deze gevallen met lawaai- en trillingsbeperkende middelen om de overlast tot een minimum te beperken.

Stof

Bij sloopwerkzaamheden kan er veel stof vrijkomen. Dit kan hinderlijk zijn wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een totaalsloop in een woonwijk, of wanneer je tijdens een renovatiesloop het pand wilt blijven gebruiken. Wij beschikken over stofbeperkende middelen, waarmee we ervoor zorgen dat jij en je omgeving zo min mogelijk last ondervinden van onze werkzaamheden.

Circulair slopen

Bij het slopen van gebouwen komen veel materialen vrij. Met het hergebruiken van deze materialen, al dan niet bewerkt, dragen wij bij aan een circulaire economie. Circulair slopen noemen wij dat: het zodanig slopen, ontmantelen en demonteren dat vrijkomende grondstoffen weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Bij iedere sloop zijn wij erop gefocust zoveel mogelijk materialen te kunnen hergebruiken. Of wel: we proberen altijd nieuwe bouwmaterialen te oogsten.