Zand en Grond

Voor verschillende grondwerken is het belangrijk om het juiste zand en grond te gebruiken. Daarom hebben wij diverse soorten zand en grond op voorraad, zodat wij voor onze werkzaamheden altijd de juiste middelen tot onze beschikking hebben. Maar ook wanneer u zelf aan de slag gaat helpen wij u graag aan de juiste materialen. Wij bieden u een compleet assortiment aan zand en grond dat u de juiste basis biedt voor uw werk.

Hieronder vindt u een overzicht van ons zand en grond assortiment. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact met ons op, wij hebben diverse soorten zand en grond op aanvraag leverbaar.

Ophoogzand

De ideale ondergrond voor uw bestrating is ophoogzand. Hiermee creëert u een stevige ondergrond waardoor u jaren plezier zult hebben van uw bestrating.

Drainagezand

Wanneer u een drainagesysteem aanlegt is het van belang om drainagezand te gebruiken. Hierdoor kan het water door het zand sijpelen, zodat het drainagesysteem optimaal zijn werk kan doen.

Metsel- en voegzand

Wilt u een muurtje metselen? Dan is het belangrijk om een goede specie te maken. Dit doet u door de juiste samenstelling van metsel- en voegzand te gebruiken.

Teelaarde

Om gewassen goed te laten groeien is teelaarde een must. Deze aarde is zeer vruchtbaar waardoor u verzekerd bent van een goede groei van uw bomen, planten en struiken.

Menggranulaat

Als funderingen onder wegen, opritten en parkeerplaatsen wordt menggranulaat vaak als ondergrond gebruikt. Menggranulaat biedt een stevige ondergrond waardoor de terreinverharding bestand is tegen zware belastingen.