Zand en Grond

Voor verschillende grondwerken is het belangrijk om het juiste zand en grond te gebruiken. Wij hebben diverse soorten zand en grond op voorraad, zodat wij voor onze werkzaamheden altijd de juiste middelen tot onze beschikking hebben. Ook wanneer je zelf aan de slag gaat helpen wij je graag met advies en de juiste materialen. Wij hebben een compleet assortiment aan zand en grond als juiste basis voor jouw project.

Hieronder vind je een overzicht van het zand- en grondassortiment. Daarnaast kunnen wij diverse soorten zand en grond op aanvraag leveren. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Ophoogzand

De ideale ondergrond voor je bestrating is ophoogzand. Hiermee creëer je een stevige ondergrond waardoor je jaren plezier hebt van je bestrating.

Drainagezand

Wanneer je een drainagesysteem aanlegt is het van belang om drainagezand te gebruiken. Zo kan het water door het zand sijpelen en het drainagesysteem optimaal zijn werk doen.

Metsel- en voegzand

Wil je een muurtje metselen? Dan is het belangrijk om een goede specie te maken. Dit doe je door de juiste samenstelling van metsel- en voegzand te gebruiken.

Teelaarde

Om gewassen goed te laten groeien is teelaarde een must. Deze aarde is zeer vruchtbaar waardoor je verzekerd bent van een goede groei van je bomen, planten en struiken.

Menggranulaat

Als funderingen onder wegen, opritten en parkeerplaatsen wordt menggranulaat vaak als ondergrond gebruikt. Menggranulaat biedt een stevige ondergrond waardoor de terreinverharding bestand is tegen zware belastingen.